prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Vuković, D. (2010). Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, D. (2010). 'Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković D. Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 March 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

D. Vuković, "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.