prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Rusman, Š. (2009). Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Š. (2009). 'Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman Š. Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Š. Rusman, "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786