prikaz prve stranice dokumenta Određivanje  kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Jozić, I. (2013). Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, I. (2013). 'Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić I. Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

I. Jozić, "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884