Tkalec, D. (2013). Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435
Tkalec, Davor. "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435
Tkalec, Davor. "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435
Tkalec, D. (2013). 'Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435
Tkalec D. Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435
D. Tkalec, "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435