prikaz prve stranice dokumenta Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:119222

Kožul, Željko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Kožul, Ž. (2013). Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119222

Kožul, Željko. "Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119222

Kožul, Željko. "Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119222

Kožul, Ž. (2013). 'Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119222

Kožul Ž. Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119222

Ž. Kožul, "Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119222