Tomić, A. (2013). Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051
Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051
Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051
Tomić, A. (2013). 'Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051
Tomić A. Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051
A. Tomić, "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051