Ćakarun, J. (2012). Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun, J. (2012). 'Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun J. Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
J. Ćakarun, "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941