prikaz prve stranice dokumenta Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Previšić, I. (2009). Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, Ivana. "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, Ivana. "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić, I. (2009). 'Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

Previšić I. Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083

I. Previšić, "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083