Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:171083
Previšić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Previšić, I. (2009). Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083
Previšić, Ivana. "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083
Previšić, Ivana. "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083
Previšić, I. (2009). 'Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083
Previšić I. Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083
I. Previšić, "Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171083