Šupuković, D. (2010). Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković, Dijana. "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković, D. (2010). 'Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
Šupuković D. Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594
D. Šupuković, "Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873594