doctoral thesis
Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:366202

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Jokić, S. (2011). Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2 (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366202

Jokić, Stela. "Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366202

Jokić, Stela. "Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366202

Jokić, S. (2011). 'Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366202

Jokić S. Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2 [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366202

S. Jokić, "Matematičko modeliranje ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366202