prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. urn:nbn:hr:109:677095

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY

Cite this document

Lukić, I. (2008). Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić, I. (2008). 'Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

Lukić I. Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095

I. Lukić, "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095