Lukić, I. (2008). Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić, Igor. "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić, I. (2008). 'Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
Lukić I. Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095
I. Lukić, "Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:677095