Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Nedić Tiban, N. (2005). Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848
Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848
Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848
Nedić Tiban, N. (2005). 'Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848
Nedić Tiban N. Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2005 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848
N. Nedić Tiban, "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848