prikaz prve stranice dokumenta Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. urn:nbn:hr:109:033848

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Nedić Tiban, N. (2005). Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, Nela. "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban, N. (2005). 'Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

Nedić Tiban N. Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2005 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848

N. Nedić Tiban, "Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:033848