Džakić, M. (2016). Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881818
Džakić, Mirela. "Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881818
Džakić, Mirela. "Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881818
Džakić, M. (2016). 'Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881818
Džakić M. Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881818
M. Džakić, "Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881818