prikaz prve stranice dokumenta Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja
Dubrovnik: University of Dubrovnik, 2021. urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija
University of Dubrovnik
Department of Economics and Business Economics

Cite this document

Previšić, M. (2021). Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja (Undergraduate thesis). Dubrovnik: University of Dubrovnik. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, Marija. "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja." Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić, M. (2021). 'Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja', Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, accessed 12 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

Previšić M. Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja [Undergraduate thesis]. Dubrovnik: University of Dubrovnik; 2021 [cited 2024 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362

M. Previšić, "Specifičnosti gastronomije najvećih svjetskih kuhinja", Undergraduate thesis, University of Dubrovnik, Dubrovnik, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:908362