Pajić, D. (2021). PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU (Undergraduate thesis). Slavonski Brod: University of Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić, Danijela. "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU." Undergraduate thesis, University of Slavonski Brod, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić, Danijela. "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU." Undergraduate thesis, University of Slavonski Brod, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić, D. (2021). 'PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU', Undergraduate thesis, University of Slavonski Brod, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
Pajić D. PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU [Undergraduate thesis]. Slavonski Brod: University of Slavonski Brod; 2021 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476
D. Pajić, "PRIMJENA LJEKOVITIH, ZAČINSKIH I AROMATIČNIH BILJAKA U CVJEĆARSTVU", Undergraduate thesis, University of Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:262:272476