Hendak, M. (2017). Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak, Mateja. "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak, Mateja. "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak, M. (2017). 'Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak M. Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2017 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
M. Hendak, "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306