Jagodić, G. (2015). Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić, G. (2015). 'Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić G. Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2015 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
G. Jagodić, "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582