master's thesis
MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, Lidija
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs

Cite this document

Zemljak, L. (2018). MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, Lidija. "MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, Lidija. "MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, L. (2018). 'MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak L. MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

L. Zemljak, "MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346