prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži
Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2019. urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija
University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin
Food Technology

Institutional repository: Polytechnic ”Marko Marulic” in Knin

Cite this document

Vrdoljak, M. (2019). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, Marija. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak, M. (2019). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

Vrdoljak M. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2019 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262

M. Vrdoljak, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:336262