prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA  KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)
Rijeka: The Polytechnic of Rijeka, 2016. urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko
University of Applied Sciences of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 04 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2016 [cited 2024 September 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234