prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE
Rijeka: The Polytechnic of Rijeka, 2017. urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko
University of Applied Sciences of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Opačak, M. (2017). UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, M. (2017). 'UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak M. UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2017 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

M. Opačak, "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714