Vuina, K. (2017). UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina, Katarina. "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina, K. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
Vuina K. UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2017 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238
K. Vuina, "UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:695238