prikaz prve stranice dokumenta Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre
Zagreb: VERN University, 2023. urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, Eva
VERN University

Institutional repository: VERN' University Repository

Cite this document

Ilić, E. (2023). Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre (Undergraduate thesis). Zagreb: VERN University . Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, Eva. "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, Eva. "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, E. (2023). 'Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić E. Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2023 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

E. Ilić, "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820