undergraduate thesis
Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara
Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences, 2017. urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Jakupić, M. (2017). Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, Mateja. "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić, M. (2017). 'Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 14 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

Jakupić M. Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2017 [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476

M. Jakupić, "Validacija metode za određivanje šećera po Luff Schoorlu promjenom parametara", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:839476