Pastuović, T. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović, Tiana. "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović, Tiana. "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović, T. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović T. ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
T. Pastuović, "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984