prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA
Požega: Polytehnic in Pozega, 2016. urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, Tajana
Polytehnic in Pozega

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Vukina, T. (2016). UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, Tajana. "UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, Tajana. "UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina, T. (2016). 'UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 07 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

Vukina T. UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 May 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387

T. Vukina, "UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:725387