Grgić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić M. ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
M. Grgić, "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894