prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA
Požega: Polytehnic in Pozega, 2010. urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Lesan, V. (2010). UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, Vedrana. "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan, V. (2010). 'UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

Lesan V. UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2010 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821

V. Lesan, "UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821