prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA
Požega: Polytehnic in Pozega, 2011. urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Švarc, M. (2011). UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc, M. (2011). 'UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 15 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

Švarc M. UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2024 July 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065

M. Švarc, "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065