prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH
Požega: Polytehnic in Pozega, 2011. urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana
Polytehnic in Pozega

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Kuharić, A. (2011). UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, Ana. "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić, A. (2011). 'UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

Kuharić A. UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2011 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590

A. Kuharić, "UTJECAJ TEMPARATURE SUŠENJA I DEBLJINE UZORAKA NA TIJEK DEHIDRATACIJE JABUKA SORTE GRANNY SMITH", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:680590