prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT
Požega: Polytehnic in Pozega, 2012. urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Institutional repository: Repository of Polytechnic in Pozega

Cite this document

Šubara, A. (2012). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara, A. (2012). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 29 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

Šubara A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2024 May 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601

A. Šubara, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601