prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata
Slavonski Brod: College of Slavonski Brod, 2015. urn:nbn:hr:174:415062

Purgar, Monika Tena
College of Slavonski Brod
Agricultural Department

Institutional repository: Repository of College of Slavonski Brod

Cite this document

Purgar, M. T. (2015). Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata (Undergraduate thesis). Slavonski Brod: College of Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062

Purgar, Monika Tena. "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata." Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062

Purgar, Monika Tena. "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata." Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062

Purgar, M. T. (2015). 'Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata', Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, accessed 19 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062

Purgar MT. Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata [Undergraduate thesis]. Slavonski Brod: College of Slavonski Brod; 2015 [cited 2024 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062

M. T. Purgar, "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata", Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062