prikaz prve stranice dokumenta Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s  hranom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom
Zagreb: University of Applied Health Sciences, 2018. urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, Magdalena Magda
University of Applied Health Sciences

Institutional repository: Sveznalica

Cite this document

Stanić, M. M. (2018). Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom (Master's thesis). Zagreb: University of Applied Health Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, Magdalena Magda. "Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, Magdalena Magda. "Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom." Master's thesis, University of Applied Health Sciences, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić, M. M. (2018). 'Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom', Master's thesis, University of Applied Health Sciences, accessed 02 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

Stanić MM. Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom [Master's thesis]. Zagreb: University of Applied Health Sciences; 2018 [cited 2024 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896

M. M. Stanić, "Učinkovitost provođenja HACCP sustava u subjektima u poslovanju s hranom", Master's thesis, University of Applied Health Sciences, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:244896