Blažur, K. (2018). Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur, Klara. "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur, Klara. "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur, K. (2018). 'Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
Blažur K. Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051
K. Blažur, "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051