prikaz prve stranice dokumenta Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:194051

Blažur, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Blažur, K. (2018). Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051

Blažur, Klara. "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051

Blažur, Klara. "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051

Blažur, K. (2018). 'Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051

Blažur K. Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051

K. Blažur, "Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:194051