Title (croatian) | Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac |
Author | Dubravka Samaržija |
Author's institution | University of Zagreb Faculty of Agriculture |
Scientific / art field, discipline and subdiscipline | BIOTECHNICAL SCIENCES Agronomy |
Abstract (croatian) | Priručnik/nastavni tekst"Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac"obvezno je nastavno gradivo namijenjeno studentima V-semestra preddiplomskih studija: "Animalne znanosti, "Agrarna ekonomika " i "Ekološka poljoprivreda" u sklopu ukupnog nastavnog gradiva predmeta "Mlijeko i mliječni proizvodi" (60 sati 6 ECTS bodova). Sadržajno nastavni se tekst priručnika temelji na opisu: (i) osnovnih karakteristika fermentiranih mlijeka, vrhnja i maslaca i (ii) tehnoloških procesa za njihovu industrijsku proizvodnju. Koncepcijski, po svojoj namjeni priručnik pomaže studentima u savladavanju potrebnog znanja iz te nastavne jedinice. Predmet "Mlijeko i mliječni proizvodi" godišnje sluša između 40 i 60 studenata. |
Keywords (croatian) | |
Language | croatian |
Publication type | Authored book-Other-Other |
Publication status | Published |
Peer review | Peer review - domestic |
Publication version | Published version |
Series title | Priručnici Agronomskog fakulteta u Zagrebu |
Pages | 59 str. |
URN:NBN | urn:nbn:hr:204:303724 |
Online first | 2011 |
Type of resource | Text |
Publisher | Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet |
Access conditions | Open access |
Terms of use | |
Created on | 2019-03-15 08:05:27 |