Ferfolja, M. (2019). Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja, Marina. "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja, Marina. "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja, M. (2019). 'Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja M. Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
M. Ferfolja, "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597