Ferfolja, M. (2019). Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja, Marina. "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja, Marina. "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja, M. (2019). 'Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
Ferfolja M. Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 17.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597
M. Ferfolja, "Percepcija potrošača o svježoj ribi iz ekološkog uzgoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:050597