Gorupić, M. (2016). Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić, M. (2016). 'Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić M. Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
M. Gorupić, "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756