Gorupić, M. (2016). Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić, Mihaela. "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić, M. (2016). 'Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
Gorupić M. Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756
M. Gorupić, "Utjecaj dodatka algi na sadržaj omega tri masnih kiselina i senzorna svojstva jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916756