Jurilj, I. (2021). Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979
Jurilj, Iva. "Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979
Jurilj, Iva. "Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979
Jurilj, I. (2021). 'Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979
Jurilj I. Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2021 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979
I. Jurilj, "Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979