diplomski rad
Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:024979

Jurilj, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Jurilj, I. (2021). Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979

Jurilj, Iva. "Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979

Jurilj, Iva. "Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979

Jurilj, I. (2021). 'Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979

Jurilj I. Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979

I. Jurilj, "Dorada i skladištenje cikorije (Cichorium intybus L.) u svrhu poboljšanja hranidbene vrijednosti nadomjeska za kavu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:024979