Filaković, K. (2016). Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković, Klara. "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković, Klara. "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković, K. (2016). 'Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
Filaković K. Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2016 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174
K. Filaković, "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174