prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:303174

Filaković, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Filaković, K. (2016). Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174

Filaković, Klara. "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174

Filaković, Klara. "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174

Filaković, K. (2016). 'Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174

Filaković K. Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174

K. Filaković, "Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303174