master's thesis
Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Viticulture and Enology

Cite this document

Čobanković, A. (2022). Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković, A. (2022). 'Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

Čobanković A. Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2022 [cited 2024 June 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276

A. Čobanković, "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276