Čobanković, A. (2022). Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković, Andrija. "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković, A. (2022). 'Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
Čobanković A. Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276
A. Čobanković, "Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:890276