Ivaniš, M. (2023). Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš, Matea. "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš, Matea. "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš, M. (2023). 'Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš M. Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
M. Ivaniš, "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487