Ivaniš, M. (2023). Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš, Matea. "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš, Matea. "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš, M. (2023). 'Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
Ivaniš M. Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487
M. Ivaniš, "Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske
osobine sira Škripavca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:249487