Kostović, A. (2023). Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović, Anđela. "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović, Anđela. "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović, A. (2023). 'Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović A. Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2023 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
A. Kostović, "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808