Kostović, A. (2023). Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović, Anđela. "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović, Anđela. "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović, A. (2023). 'Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
Kostović A. Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808
A. Kostović, "Utjecaj rukovanja i načina skladištenja na promjenu svježine srdele (Sardina pilchardus) i inćuna (Engraulis encrasicolus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:028808